Lisans ve Yüksek Lisans Öğrencilerine Burs İmkanı

Bilindiği üzere Odamız "Jeoloji Eğitimi Burs Yönetmeliği " uyannca her yıl bellİ sayıda "öğrenci üye"ye karşılıksız eğitim desteği verilmektedİr. Bu kapsamda destek başvuru koşullarına uyan öğrenci üyelerimize gerekli duyurunun yapılarak "TMMOB Jeoloji Miihendisleri Odası Jeoloji Eğitimi Burs Yönetmeliği"nde belirtİlen evraklar ve yönetmelik ekindeki dilekçe ile burs başvuru formunun doldurularak Odamıza başvuruların sağlanması ve bu taleplerin 20.10.2021 tarihine kadar Genel Merkezimize ulaştınlması gerekmektedir.

Jeoloji Mühendisleri Odası'nın "Jeoloji Eğitimi Burs Yönetmeliği" kapsamında lisans ve yüksek lisans öğrencilerine yönelik karşılıksız eğitim desteği ile ilgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi : 16.09.2021 15:44 Okunma Sayısı : 849