Doktora Sonrası Araştırma Bursu

Bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Semih GÜRSU'nun TUBİTAK 2219 Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı'nın 2023/1. Dönem başvurusu, University of Florida, ABD'de 12 Ay süre ile desteklenmiştir. Hocamızın başarılarının devamını dileriz.

Kabul Edilen Araştırma Önerisinin Başlığı : Çine ve Bozdağ Naplarındaki Farklı Metamorfik Dilimlerin Granat Lu-Hf/Sm-Nd ve Amfibol Ar-Ar Jeokronolojisi: Menderes Napları (Menderes Masifi, B Türkiye) Üzerinde Yüzeylenme ve Yerleşme Süreçlerinin Termokronolojik İncelenmesi (Garnet Lu-Hf/Sm-Nd and Amphibole Ar-Ar Geochronology of the Different Metamorphic Slices in Çine and Bozdağ Nappes: Thermochronological investigation of the Emplacement and Exhumation Processes onto the Menderes Nappes (Menderes Massif, W Turkey)
Kabul Edilen Araştırma Süresi: 12 AY
Araştırmanın Yapılacağı Bölüm ve Danışman:University of Florida, ABD, Prof. David A. FOSTER

Son Güncelleme Tarihi : 16.09.2023 18:50 Okunma Sayısı : 237