Deprem İstişare Toplantısı Muğla Valisi Orhan Tavlı Başkanlığında Yapıldı

Muğla İl Afet Risk Azaltma Planı kapsamında 17.Mart. 2022 tarihinde Muğla’nın depremselliği ve alınacak tedbirlerin değerlendirildiği deprem istişare toplantısı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında MSKÜ Jeoloji ve İnşaat Mühendisliği öğretim üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi VİP salonundaki toplantıya Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın yanı sıra Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, İl Afet ve Acil durum Müdürü İsmail Özkan, Jeoloji Mühendisleri Dr. Öğr. Üyesi M. Eksen Aksoy, Araş. Gör. Dr. Esra Çetin Kasa, Araş. Gör. Dr. Tümay Kadakçı Koca,  Doç. Dr. Özgür Avşar, İnşaat Mühendisleri , Araş. Gör. Dr. Vesile Akansel, Dr. Öğr. Üyesi Ebru Harmandar, Dr. Öğr. Üyesi Osman Kaya, Doç. Dr. Deniz Ülgen, TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Muğla Temsilcisi Coşkun Çatalkaya katıldı.

Toplantıda bölümümüz Dr. Öğr.Üyesi. M.Ersen Aksoy "Muğla Fayları hakkında ne biliyoruz? Paleosismoloji bulguları" başlıklı sunumu yapmıştır.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi : 11.05.2022 14:18 Okunma Sayısı : 346