Staj Sunumları (Internship Presentations)

2019 yılında Yaz Stajı yapan öğrencilerin sunumları ekteki programa göre 04-05 Aralık 2019 tarihleri arasında F-Z-04 dersliğinde yapılacaktır. Sunum süresi 10 dakika, soru-cevap süresi 5 dakikadır. Sunumlar PowerPoint sunumu şeklinde hazırlanacaktır. Sunumlara staj yapan tüm öğrenciler katılacaktır. Sunum Planı aşağıdaki şekilde olabilir.
SUNUM PLANI
1- Staj yapılan kurum/şirket hakkında kısa bilgi
2- Staj yapılan alan (arazi) ile ilgili bilgiler: Staj yapılan arazi ile ilgili konum, jeoloji, jeoteknik, hidrojeoloji, maden yatakları vb. bilgileri verilmelidir.
3- Staj sırasında yapılan çalışmalar: Stajda yapılan çalışmaların verildiği ana bölümler bunlar olmalıdır. Çalışmaların kapsamına göre aşağıdaki gibi (veya farklı) başlıklar altında yapılan çalışmalar anlatılabilir.  Jeolojik haritalama,  Jeoteknik inceleme,
  • Hidrojeoloji,
  • Sondaj,
  • Örnek alımı,
  • Laboratuvar deneyleri vb.
4- Staj çalışmasından öğrencinin öğrendikleri/kazanımları

Prof.Dr. Fikret KAÇAROĞLU