JMB 2017 Yaz Stajı Duyurusu (Staj, Rapor ve Değerlendirme)

2017 yılı yaz aylarında staj yapacak olan öğrencilerimizin staj sırasında ve stajdan sonra aşağıda
maddeler halinde belirtilen işlemleri yerine getirmeleri ve belirtilen kurallara uymaları duyurulur.

1- “Staj Yerince Doldurulacak Değerlendirme Formu” öğrencinin staj yaptığı kurumda “Staj Yetkilisi” tarafından doldurulacak, imzalanacak ve kapalı zarf ile Bölüm Staj Komisyonu Başkanlığına gönderilecektir.
2- Öğrencilerimiz, stajda yaptıkları çalışmaları Öğrenci Staj Defteri içinde bulunan “Staj Defteri İçerik Düzeni” kurallarına göre kaydedecekler ve staj bitiminde staj yaptıkları kurumun “Staj Yetkilisi”ne onaylatacaklardır.
3- Öğrencilerimiz, stajlarını tamamladıktan sonra stajda yaptıkları çalışmalarla ilgili “Staj Raporu” hazırlayacaklardır. Staj Raporu, “Jeoloji-STAJ RAPORU FORMATI VE İÇERİĞİ” (GUIDELINES FOR SUMMER PRACTICE (GEOE 3000, GEOE 4000) REPORTS) dikkate alınarak hazırlanacaktır.
4- Hazırlanan Staj Raporu, Öğrenci Staj Defteri ile birlikte en geç 29 Eylül 2017 tarihine kadar Staj
Komisyonu Başkanlığına teslim edilecektir.
5- Öğrencilerimizin hazırladıkları Staj Raporları öğretim üyelerimiz tarafından okunacak ve gerektiği taktirde düzeltme yapılmak üzere öğrenciye geri verilecektir.
6- Öğrencilerimiz, Düzeltilmiş Staj Raporlarını en geç 13 Ekim 2017 gününe kadar raporu okuyan öğretim üyesine teslim edeceklerdir.
7- Öğrencilerimiz, 23-27 Ekim 2017 tarihleri arasında, duyurulacak programa göre Staj Yapan Öğrenciler ve Öğretim Elemanları huzurunda “Staj Sunumu” (10 dakika öğrenci sunumu, 5 dakika soru-cevap) yapacaklardır.
8- Öğrencilerimize staj derslerinin (GEOE 3000 Summer Practice I, GEOE 4000 Summer Practice II) notları Staj Defteri, Staj Raporu ve Staj Sunumu birlikte değerlendirilerek verilecektir.

Eki için tıklayınız...

Prof.Dr. Fikret KAÇAROĞLU
Jeoloji Müh. Böl. Staj Komisyonu Bşk.
12-06-2017

Son Güncelleme Tarihi : 04.12.2017 10:13:07 Okunma Sayısı : 320